Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta tamam açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu gibi mümkün.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları kabil yapı güvenliği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını esenlamaktır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın ve müstacel pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu cenah bazı modellerde uygun kapı koluna menent. 

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma kârlevi gelir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli çok ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık Yangın Merdiveni Kapısı mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page